חומרים | | לעוגה: 2 מיכלים שמנת מתוקה (500 מ"ל) 1/2 כוס חלב (120 מ"ל) 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל 1/2 כוס סוכר (100 גרם) 1 קופסא גבינה לבנה 5% שומן (250גרם) 20 ביסקוויטים פתי בר שוקולד (קצת יותר מחצי חבילה) | | להרטבת הבסקוויטים: 1 כוס חלב | | לקישוט: 2 שורות של קוביות שוקולד חלב(טבלה, לא להפריד לקוביות) |
| |  |
| | אופן ההכנה | | מקציפים במיקסר שמנת מתוקה, חלב, אינסטנט פודינג וסוכר, במהירות גבוהה למשך 2 דקות בערך, עד שהתערובת הופכת לקרם. מוסיפים גבינה וממשיכים להקציף עוד 10 שניות. מוזגים את התערובת לתבנית המשומנת ומיישרים בעזרת לקקן. משאירים 2-3 כפות של קרם בצד (למריחה על העוגה אחרי הכנסת הביסקוויטים). טובלים ביסקוויט בחלב לזמן קצר (סופרים עד 3 ומוציאים). מכניסים את הביסקוויט הרטוב לתוך הקרם, עד שהוא נוגע בתחתית התבנית. ממשיכים באותו אופן עד שהתבנית מלאה בשורות צפופות של ביסקוויטים רטובים. מורחים מלמעלה את הקרם ששמרנו בצד, לכיסוי מלא של הביסקוויטים. מקפיאים את העוגה למשך הלילה. הופכים על מגש ומסירים את התבנית. מגררים שוקולד בפומפייה מעל העוגה. חותכים פרוסה מכל קצה של העוגה כדי לחשוף את דוגמת הזברה. מפשירים שעה במקרר ומגישים קר. | |
|
|