שם משתמש:
משתמשים
סיסמא:

עמוד ראשי
הקדמה
האכלת חיות
משימה חייתית1
צ´אט וירטואלי
משימה חייתית2
העיתון
הפינגווין
לא לשכוח להרשם לאתר
עיתון
עיתון
משימה חייתית3
בנק-חי
העיתון
משימה חייתית4
העיתון
משימה חייתית5
העיתון
משימה חייתית6
תודה ענקית

טיפ מהיר: הירשם לאתר!

משתמשים (9)


  תוצאת תמונה עבור שועל שלג תמונות קטנות   עיתון צומת חיות

שועל שלג הוא שועל קטן, הנפוץ באזורים ארקטיים קרים של חצי הכדור הצפוני. שועלי השלג נפוצים סביב הקוטב,כולל רוסיהקנדהאלסקהגרינלנדאיסלנד וסבאלברד..  אורכו של שועל השלג הוא 50-60 סנטימטר וזנבו סאורך  כ-30 ס"מ.גובהו 30-20 ס"מ                                                                                                                   

לשועל השלג אוזניים מעוגלות וקטנות במיוחד שמסייעות במניעת איבוד החום. שערו צפוף מאוד, וארוך יותר בחורף מאשר בקיץ.

שועלי השלג ניזונים ממגוון רחב של מזון, כולל ציפורים וביציהן, פגרים וצמחים. . משפחת שועלים יכולה לאכול תריסר למינגים ביום. הוא יכול גם לטרוף חיות גדולות יותר כמו ארנבות שלגאלקותאווזים ואפילו גורים של כלבי ים .

שועלי שלג חיים חיי נוודות ושתופיות, בדרך כלל הם יוצרים להקות קטנות לחיפוש מזון. הם אינם ישנים שנת חורף.

עונת הרבייה מתרחשת בדרך כלל בין אפריל ליולי. ההיריון נמשך בין 49 ל-57 ימים. הם נוטים ליצור זוגות  בעונת הרבייה. כמות הגורים המומלטים משתנה, ומושפעת מזמינות המזון. בדרך כלל מומלטים 5-8 גורים, אך המספר יכול להגיע עד ל-25. ההורים מגדלים את הגורים במאורה. הגורים יונקים במשך 2 עד 4 שבועות. הם מגיעים לבגרות מינית בגיל 10 חודשים. האב נשאר עם הגורים ומסייע בהזנתם. הוא מזדווג עם הנקבה מספר שבועות לאחר ההמלטה הראשונה.






0 מחוברים

צ'אט - 0 מחוברים

1696
eXTReMe Tracker
האתר צומת חיות נבנה באמצעות עיר האתרים - מערכת בניית אתרים בחינם הטובה בישראל !
© כל הזכויות על התוכן בדף זה שמורות לאתר צומת חיות. תוכן מפר זכויות יוצרים? לחץ לדיווח !
אתרים נוספים ברשת שלנו: עיר הספרים | עיר הלימודים | עיר הציורים | העיר הוירטולית לילדים